(NE)SREČA
Saturday May 22nd 2010, 8:04 pm
Filed under: oznanjam

POZOR!!!!

ČE IGNORIRAŠ TÓ SPOROČILO, TE ČAKA GOTOVA SMRT POD KAMIONOM, TRAKTORJEM, ALI KOMBAJNOM.

VERJETNO SI MISLIŠ: »AH, SAJ SE NE GIBLJEM V OKÓLICI ALI PODPROSTORU KAMIONOV, TRAKTORJEV ALI KOMBAJNOV!«

POTÉM SI PREBERI NASLÉDNJE:
KOMAJ 32 LETNI JOHN BISHOP IZ ANGLIJE, JE LETA 1845 PREJEL TA MAIL IN ŠE ISTI DAN JE SPOZNAL DEKLE SVOJIH SAN, KI GA JE POLJUBILO.  SPOROČILA NI OBJAVIL NA SVOJEM BLOGU, ZATO GA JE PONOČI NOSILA LUNA IN JE ODTAVAL VHLEV TER PADEL POD TRAKTOR. ZJUTRAJ GA JE POVOZIL OČE, KO JE ODŠEL NA JUTRANJE ORANJE. NIKOLI VEČ SE NI ZBUDIL.

OČE JE KASNEJE OPAZIL TO SPOROČILO IN GA KOT KOMENTAR OBJAVIL NA 20 BLOGIH. ŠE ISTI DAN JE MIMO HIŠE PRIŠEL BOGAT GROF IN KO JE IZVEDEL ZA TRAGIČNO NESREČO, SE JE PONUDIL, DA ON PLAČA POGREB. NA POGREB JE PRIŠLO TUDI DEKLE NJEGOVIH SAN IN POLJUBILO NJEGOVO RAZOBLIČENO TRUPLO.

LETA 1501 JE SIR RICHARD THE HAPPY TO SPOROČILO OBJAVIL NA 20 PERGAMENTIH IN JIH RAZPOSLAL ŠIROM SVETA TER ŠE ISTEGA DNE BIL POSVEČEN VVITEZA, NJEGOVA IZBRANKA, LADY MUTTERFIELD PA MU JE REKLA »DA«. A KER SO POŠTARJA UBILI ROPARJI IZZA SÉDE, GA JE KRALJ NASLEDNJI DAN POSLAL KLAT TURKE IN NIKOLI VEČ SE NI VRNIL. LADY MUTTERFIELD SE JE ZASTRUPILA Z DEVIŠKIM PASOM, NJEGA PA SO MRTVEGA PRINESLI S POHODA. TAM, KJER JE POKOPAN SO LETA 1973 ZGRADILI POČIVALIŠČE/PARKIRIŠČE ZA TOVORNJAKE IN VSAK DAN JIH 3000 POVOZI NJEGOV GROB.

VČÉRAJ!!!! JE KÓLJA F. IZ FERNÉTIČEV PLAVAL V VAROVANEM BAZÉNU UPOKÓJENŠKEGA DÓMA STAREJŠIH OBČANOV R. SLATINA IN KO JE DELAL SKUPINSKO VAJO Z BOKI, JE SKOZI VRATA BAZENA PRIPELJAL PIJANI JANI GUTAR S KOMBAJNOM IN IZMED MNOŽICE OSTARELIH KOPAVCEV ZMLEL ZGOLJ IN LE KÓLJO F, 68 LÉTNEGA UPOKOJENEGA INŽENIRJA FINOMEHANIKE IZ BREŽIC. KÓLJA F. JO JE ODNÉSEL NEPOŠKODOVAN. KASNEJE SE JE IZKAZALO, DA JE MAIL ZA KÓLJO F. IZ BRÉŽIC PONEVÉDOMA PRIŠEL NA NASLÓV KÓLJE F. IZ FERNÉTIČEV. KER NASLÓVNIK MAILA SEVEDA NI DOBIL, PREJÉMNIK PA GA JE PONESRÉČI POSLAL VSEM KONTAKTOM V SVOJEM IMENIKU, JE SLÉDNJI ŠE ISTEGA DNÉ ZADÉL PROSTITUTKO NA RUSSIANBRIDES.COM, KI MU SEDAJ KUHA, PERE IN SE KURBA Z NJEGOVIM NAJMLAJŠIM SINOM, KÓLJO F. JR., TUDI IZ FERNÉTIČEV, KI JE PODÓBEN MAIL ŽÉ POSLAL NA ZGOLJ 10 NASLOVOV, JE PA ZATO PONESREČI NATISNIL 1000 KÓPIJ NA SLUŽENI LASERSKI ULTRA-SUPER-HITRI HI-TECH TOPSOFTHEPOPS TISKALNIK IN NAMÉSTO, DA BI JIH ODVRGEL V ŠREDER, NAJÉL MANJŠE ULTRA-LAHKO LETALO TER IZ NJEGA ODVRGEL VSEH 1000 KÓPI NAD FERNÉTIČI. KAJ SE JE Z GODILO KÓLJI F. IZ BRÉŽIC, KI PONEMARNEM TÉGA MAILA NI DOBIL IN GA ZATÓREJ TUDI NAPREJ POSLATI NI UTÉGNIL, PA VSI ZAPRMÉJ PREKLÉTO DOBRO VÉMO.

KER SI TO PREBRAL/A BOŠ DOBIL/A POLJUB DO PETKA OD LJUBEZNI TVOJEGA ŽIVLJENJA, VENDAR ČE PREKINEŠ VERIGO, BO JUTRI NAJSLABŠI DAN VTVOJEM ŽIVLJENJU ČE PA TO OBJAVIŠ NA SVOJEM BLOGU ALI PA V NAJMANJ 10 (DESETIH) KOMENTARJIH NA TUJIH BLOGIH DO POLNOČI, BOŠ IMEL/A MESEC DNI SREČO V LJUBEZNI + PRAŠIČ


POZOR ČE IGNORIRAŠ TO SPOROČILO TE BO TVOJA NAJVEČJA LJUBEZN ZASOVRAŽILA TEBE PA ČAKA 4000 DNI JÉČE (+ PRAŠIČ).
No Comments so farLeave a comment
Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(required)

(required)