MÓBIŠRAUFCIGR!
Wednesday April 04th 2007, 7:13 pm
Filed under: znanost

Ste bili kdaj ravno srédi odvijanja vijaka, pa vam je zazvónil telefón in ste pomótoma k ušésu prislonili izvijač k ušésu in rekli: “HALO?!!” pa se potém počutili nadvse trapasto?
Ne?

Se vam je morda podóbna stvar zgodila med privijanjem vijaka?
Rés?
HAHAHAHAHA!

Hóčem reči…

Potém imam za vas rešitev! Čudežna fórmula se glasi: “MÓBI ŠRAUFCIGR!” in je zmés izvijača in telefóna, ki v popólni kombinaciji téh istih dvéh spojin izžaréva čudovit pripomóček, ki se ga ne bó branil noben štromar, niti računalniški serviser, niti svinjski pastir! KUPITE ZDAJ, PA GA BÓSTE IMÉLI TAKOJ! KUPITE JUTRI, PA GA BÓSTE IMÉLI MALCE KASNEJE! SPLOH GA NE KUPITE, PA GA NE BÓSTE NIKOLI IMÉLI! MORDA PA GA VAM KUPI KDÓ DRUG, PA GA DOBITE ZA ROJSTNI DAN!! ALI PA ZANOVOLÉTO!!! BIRMO!!! OBHAJILO!!!!!!!!! SPOVED!!!!!!!!!!!!!!!!! POGREB!!!!!!!!!!!!!!1 KLARINÉT!!!!!!!!!!

MÓBIŠRAUFCIGR! Tukaj spodaj takoj za vas:

MÓBIŠRAUFCIGR!!!3 Comments so far

Če se špikneš v oko, bolje lovi.

Dinozaver MonsterID Icon Comment by Dinozaver 04.05.07 @ 7:44 am

Je kaka možnost da ti še umije zobe?

ceri MonsterID Icon Comment by ceri 04.05.07 @ 11:36 pm

O inštalaciji zóbne ščétke se še pogovarjam s pristójnimi pri Proizvajalcu zóbnih ščétk, poizkusno pa žé vgrajujemo zóbno nitko.

Kobrowsky MonsterID Icon Comment by Kobrowsky 04.11.07 @ 5:44 pmLeave a comment
Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(required)

(required)