Spolni položaji #1 – Backstabber
Saturday June 24th 2006, 2:26 pm
Filed under: ka kóse fuka

Zadnjič sem dobil pismo, od nekega bralca mojega bloga, podpisanega kot Davor S.,v katérem se pritožuje da jima z deklétom ne uspe séksati z zadnje strani dekléta ter me prósi za nasvet. V pismu se tudi boji, da ima dekle preveliko zadnjico, on pa premajhen pénis.
Ker me takšne stvari védno pretrésejo, sem se odlóčil, da bóm odprl rubriko “SPOLNOST” ter poizkušal v njej reševati vaše probléme. Za enkrat mi asistira moja morska priléžnica, a če bó naval velik, jih bóm potreboval še več. (Oglas bó pravočasno objavljen na mojem blogu).

Sicer pri naju ta položaj, t.i. “backstabber”, še ni na vrsti (pride pa kmalu, ampak pred njim sta še “dirty sanchez” in “paralised butterfly”), ampak sva si rekla: “koji kurac, jebeš knjigo “S pravilnim vrstnim rédom do popolnega spolnega življenja” in sva se bržkaj polotila “beksteberja”. Ta položaj zahtéva svójsten pristop in mnógo začétnikov na začétku naredi napako in se ga lóti z napačne perspektive. Tudi midva sva se ga. In naj ti povém, velikóst zadnjice tu nima nobenega vpliva, saj morskina ni niti malo prevelika (na njó kómaj postavim pivo in čips).

Prvi poizkus je bil porazen. Nikakor mi ga ni uspélo spraviti nótr in sem se še sam ustrašil, da imam premajhnega. Potém sva si vzéla malo pavze, spila eno kavo, vzéla list papirja in začéla risati vse móžne situacije.

Pri prvem poizkusu je šló vse naróbe. Morsko je začél boléti hrbet, ko je bila sklónjena in pri miru 15 minut, med tém, ko sem se jaz trudil, ciljal, drgnil, ukrivljal in se jezil na pénis. Ni šló. Nisem je niti doségel. Parkrat sem jo oplazil z glavico po ritki, tó pa je biló vse.

Slika 1:

Po še eni kavi sva ugotovila, da bi mogóče šló lažje, če bi jo jaz glédal v hrbet in ritko. Takó bi bil še bólj vzburjen, pa še videl bi, kam usmérjam svój pénis. Poizkusila sva, obrnil sem se tako, da sem glédal próti njej in ne več stran od njé, a rezultat je bil podóben kot prej, razlika je bila le bolečina v mojem vratu, ki je bila zdaj prisotna, prej pa ne, kar je póleg vsega zeló slabó vplivalo na erékcijo mojega pénisa.

Slika 2:

Na vrsti je bila sevéda še ena kava in masaža vratu. Ko sem se počutil bólje, sva se zópet poglobila v razmišljanje. “Morda pa je rešitev vendarle v sukanju!”, se je oglasila morska. “Ampak, saj sem se vendar zasukal!!”, sem ji ogórčeno odvrnil. “Žé, zasukal, žé”, me je pomirjala morska, “ampak – a si zasukal vse, kar je móžno?” “Zasukal sem glavo.” Sem rékel. “Hmm… naj zasučem še tórzo?” Sem spét rékel. Nemudoma sem ga. Zaskual namreč. Tórzo. Ker sem mnógo bistrejši od navadnega slovénceljna, sem se v momentu znašel. Z zasukanim tórzom. Brez pomisleka. *zasuk* In tórzo je bil zasukan. Najprej sva poizkusila na suho, samó z nakazovanjem spolnega akta. Takó nekako kot v filmih. Le brez romantične glasbe in nadléžnih kamermanov. Počutil sem se kot Antonio Banderas.
Nastópil je čas za pravo akcijo. Prižgal sem pórnič in kmalu dobil erékcijo. Igrala je Jenna Jameson. Naslova ne vém, ker morska nikoli ne previje kaséte na začétek. Takó da sploh ne poznam zgódbe, začélo se je kar nekjé srédi séksa. No, ampak namen je bil doséžen. Obrnjen, kakor sem bil, sem svój pénis z lahkoto porinil v morsko vagino in še dlje. Spolno sva občevala od zadaj. Brez težav. Počutil sem se kot Ron Jeremy. Uspélo nama je! Prepričan sem, da bó uspélo tudi tebi, dragi D.S.. Prepričan!

Slika 3:

Lep pozdrav in obilo séksa od zadaj!

p.s.
Za reševanje problemov sem vam na voljo na naslovu: kobrowsky-sexed@revija.net.
In zapomnite si: če imate težave v spolnosti, imam jaz še hujše!8 Comments so far

Jap. To zna biti problem. Hvala, Simon, željni pričakujemo več tutorialov. Upam le, da ne boš čakal na naslednje pismo, ampak proaktivno razsvetlil narod že vnaprej!

Krof Drakula MonsterID Icon Comment by Krof Drakula 06.30.06 @ 10:59 pm

Hvala za to razsvetljenje! Koncno je ratalo! In to u samo treh poskusih!

bojch MonsterID Icon Comment by bojch 07.13.06 @ 3:33 pm

Tri slikce za tri poskuse. Čestitam. Upam, da vam je pri štetju vrhuncev zmanjkalo prstov. Vsaj na zgornjih okončinah, če ne tudi spodnjih.

Morska MonsterID Icon Comment by Morska 07.19.06 @ 8:41 pm

želimo si še navodil. Morda bomo potem uspeli srečno spolnost.

jurska MonsterID Icon Comment by jurska 08.18.06 @ 9:49 am

Fuckinfenomeanalno!
Žal mi je, da sem nasvet odkrila šele sedaj, saj bi sicer že tri mesece sama na svoji vulvi preizkušala vse tri načine in njihovo uspešnost. Čeprav bi čutila usmiljenje do fantov, še posebej, če bi njihov ljubki lulček postal tako rdeč zaradi truda. Mene še vedno rahlo skrbi za Davorja S. in njegovo spolno življenje, saj ga morda pestijo druge težave:
- Morda ne najde luknje.
- Morda je našel napačno. Luknjo, ne dekleta!
- Morda ima zares premajhen penis. To se mi zdi zelo možno, ko gledam tvoje sliko. Predvsem je impozantna SLIKA 3.
Na tem mestu imam vprašanje: Ko ti stoji, ali te buta v glavo ali je ravno do brade?

Tamara MonsterID Icon Comment by Tamara 10.02.06 @ 12:29 pm

Ko mi stoji, ne mórem dihat skózi nós.
Uspéšno potešenost pa želim tvoji vulvici.

Ave!

Kobrowsky MonsterID Icon Comment by Kobrowsky 10.03.06 @ 12:16 pm

[...] Scéna iz filma, ali poizkusi backstabberja? [...]

Kobroblog MonsterID Icon Pingback by Kobroblog 03.17.07 @ 7:56 am

WTF is with KRT? :D

milojko MonsterID Icon Comment by milojko 07.11.07 @ 10:59 amLeave a comment
Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(required)

(required)